Lyžiarsky výcvikový kurz 2017/18

Žiaci EKG sa v dňoch 5. - 9. 2. 2018 zúčastnili lyžiarskeho kurzu v nádhernom prostredí Oravskej Magury v obci Hruštín v Agrohoteli "Tri brezy". 

Počas prvého februárového týždňa sa uskutočnil historicky prvý lyžiarsky výcvik dvoch zložiek Evanjelickej spojenej školy: ôsmakov zo základnej školy a prvákov a kvinťanov z gymnázia. Spolupráca to bola výborná: učitelia z dvoch rôznych zložiek mali v družstvách žiakov z dvoch rôznych zložiek, ktorí sa spoznali a spriatelili.
   Po niekoľkých rokoch v Tatranskej Lomnici sme objavili krásy Oravskej Magury, Vasiľovskú hoľu pri Hruštíne. Hotel Tri brezy v Hruštíne i stredisko Ski Zábava s množstvom výborného snehu a bezpečnou zjazdovkou dostávajú od nás jednotku s hviezdičkou. Okrem lyžiarskych a snowboardových inštruktorov (Mgr. Anna Fabuľová, PhDr. Adriána Pancuráková, Mgr. Soňa Grestyová a Mgr. Martin Joščák) robila pedagogický dozor Mgr. Zuzana Kmeciková, vďaka ktorej bol večerný program neodolateľný aj pre vyučujúcich, bol totiž plný zaujímavých kvízov, súťaží a poučných prezentácií pripravených v spolupráci so žiakmi. Už aby bola opäť zima.....:)

Mgr. Soňa Grestyová
Galéria: 
Organizačné zložky: 
Podkategória: 
Školský rok: